match-marry

Evlilik yoluyla İzlanda’ya göç

Evlilik yoluyla İzlanda’ya göç

İzlanda uyruklu biriyle evlenmek, o ülkenin vatandaşı olmanızı sağlar. Bu ülkede evlilik, bu güzel ülkeye göç etmek için iyi bir yol olabilir. Ayrıca, İzlanda’da İzlandalı biriyle evlenmek, ortak çocuğunuz için vatandaşlık verecektir.

İzlandalı bir erkek veya kadınla evlenip yaşayarak İzlanda’da oturma izni alabilirsiniz. Bu ülkede evlilik konusu diğer Avrupa ülkelerinden çok farklı.

İzlanda vatandaşlık yasası kan sistemine dayanır, yani İzlandalı bir ebeveynin doğumu İzlanda vatandaşlığına yol açar. Şu anda, bir İzlandalı kadın veya erkekle evliyseniz, bu evlilik altında doğan çocuk İzlanda vatandaşıdır. Bununla birlikte, eğer İzlandalı baba bekar ve anne yabancıysa, çocuğun İzlandalaştırılması İzlanda’da doğan çocuğa ve ikincisi de İzlanda Çocuk Kanunu’nun amaçlarına ulaşmak için şartlıdır. Böyle bir çocuk İzlanda dışında doğarsa, 18 yaşına ulaşmadan önce İzlanda vatandaşlığına başvurabilir.

İzlanda vatandaşı ile evlilik halinde, İzlanda vatandaşı olan İzlanda’da 3 yıllık ikametgahı olan yabancı bir eş verilir.

 

İzlanda vatandaşı olmak için İzlandalı bir eşle evlenme koşulları:

  • Tarafların yaşı 18 yaşında veya daha büyük olmalıdır.
  • Başka hiç kimseyle evli olmamak (İzlanda aynı zamanda tek eşli bir yasadır)
  • İzlanda yasalarına göre, ortak evlilik için herhangi bir engel bulunmamaktadır
  • İzlandalı bir eş en az 5 yıl İzlanda vatandaşı olmalıdır.
  • Evliliklerinden bu yana 4 yıl geçti ve 3 yıldır İzlanda’da yaşıyorlar.
  • Bir İzlandalı ile tanınmış cinsel ilişkiye sahip olan ancak yasal olarak evli olmayan bir kişi için, vatandaşlık kazanma konusunda eşler için aynı kurallar geçerlidir; Fark, İzlanda vatandaşlığı için kalış süresinin 3 yıldan 5 yıla yükselmesidir.

 

 

Evlilik yoluyla ikamet edinme

İkamet veya vatandaşlık almanın en iyi, en ucuz ve en hızlı yolu ülkeye göre

 

Match Marry, evlilik ve göçmenlik için ilk, en büyük ve tek ortak arama sitesidir. Şimdiye kadar birçok kişi en sevdikleri ortağı bulabildi ve Match Marry ile dünyanın en iyi ülkelerine göç edebildi.

Evlilik yoluyla İzlanda’ya göç etmek istiyorsanız, yapmanız gereken tek şey Match Marry’ye kaydolmak ve en sevdiğiniz partneri bulmak ve içinde hızlı ve kolay bir şekilde yaşamak istediğiniz ülkeye gitmek. Birisinin sizi ortağı olarak seçmesi de çok olası …

Şansını dene

Hadi gidelim

Content Expert

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.