match-marry

Evlilik yoluyla Polonya’ya göç

Evlilik yoluyla Polonya’ya göç

Bu ülkeye göç etmenin en kolay yollarından biri evlilik yoluyla Polonya’ya göç etmektir. Polonya, yüksek yaşam kalitesi, iyi ekonomik koşulları ve yüksek ücretleri nedeniyle birçok göçmeni kendine çekmiştir. Polonya vatandaşıyla evlenen insanlar derhal Polonya vatandaşı olabilir.

Evlilik yoluyla Polonya’ya göç etmenin faydaları arasında, bir kişinin Polonya vatandaşı ile evlenerek Polonya vatandaşı olarak tanınması ve Polonya vatandaşının tüm haklarından yararlanacağı, ancak Polonya’da idari çalışma ve evlilik yasaları uygulamak için 2 yıl boyunca bu ülkenin topraklarında kalıcı olarak yaşıyorlar. Ülkenin vatandaşlık belgelerinin düzenlenmesi, kişinin evliliğinden itibaren 3 yıl sürmelidir.

 

 

Evlilik yoluyla ikamet edinme

Ülkelerin ikamet ve vatandaşlıklarını elde etmenin en iyi, en ucuz ve en hızlı yolu

 

Match Marry, evlilik ve göçmenlik için ilk, en büyük ve tek ortak arama sitesidir. Şimdiye kadar birçok kişi en sevdikleri ortağı bulabildi ve Match Marry ile dünyanın en iyi ülkelerine göç edebildi.

Evlilik yoluyla Polonya’ya göç etmek istiyorsanız, yapmanız gereken tek şey Match Marry’ye katılmak ve en sevdiğiniz partneri bulmak ve içinde hızlı ve kolay bir şekilde yaşamak istediğiniz ülkeye gitmek. Birisinin sizi ortağı olarak seçmesi de çok olası …

Şansını dene

Hadi gidelim

Content Expert

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.