match-marry

Evlilik yoluyla Türkiye’ye göç

Evlilik yoluyla Türkiye’ye göç

Türkiye’de kalmanın en iyi yollarından biri evlenmek. Türkiye, evlilik yoluyla göç için en iyi ülkelerden biridir, çünkü bu ülkedeki evlilik süreci basit ve hızlıdır ve çiftler de uluslararası evlilik cüzdanı almaktadır. Bu nedenle, evlilik yoluyla hızlı bir göç arayan ve ikamet eden birçok insan Türkiye’de evlenecek bir kişi arıyor.

 

Yabancı uyrukluların Türkiye’de evlilik koşulları ve evlilik şekli

Türk topraklarındaki yabancı uyruklular Türk vatandaşlarıyla evlenebilir ve Türkiye’de daimi ikamet için başvurabilir. Yabancı uyrukluların evlenme aşamaları Türk vatandaşlarından biraz farklıdır.

 

 

Evlilik yoluyla oturma izni nasıl alınır

Türkçe konuşan biriyle evlendiğinizde, 3 yıl sonra arka arkaya 3 yıl boyunca o ülkede daimi ikamet başvurusunda bulunabilirsiniz.

Şimdi, bir kişi pasaportu olan ve Türk vatandaşı olan ve aslında Türk vatandaşı olan biriyle evlenerek Türkiye’de kalmak istiyorsa, birkaç noktaya dikkat etmelidir:

  1. Evlilik resmi olmamalıdır. Doğru olmalı veya evliliğin gerçek olduğunu kanıtlamak mümkün olmalıdır.
  2. Evlenmek istediğiniz kişi Türkiye’de mülteci olmamalı ve Türk vatandaşı olmalıdır.
  3. Türkiye’de evlilik yoluyla ikamet edinme süreci yaklaşık 3-5 yıl sürer.
  4. Evlilik başvurusunda bulunan kişinin ülkesinin Türkiye’deki konsolosluğundan bekar olduğunu belirten bir sertifika alması gerekir.
  5. Türkiye’deki kız ve erkek çocuklar 18 yaşına gelmiş olmalıdır.
  6. Türk vatandaşıyla evlenen bir kişi tamamen resmi olarak evlenmeli ve Türkiye’de daimi ikamet alabilmek için tescil ettirilmelidir.
  7. Türkiye’de evlenmek isteyen kişi kız ise ve daha önce evlenmiş ise, boşanmadan 300 gün sonra olmalıdır.

 

 

Evlilik yoluyla ikamet edinme

Ülkelerin ikamet ve vatandaşlıklarını elde etmenin en iyi, en ucuz ve en hızlı yolu

 

Match Marry, evlilik ve göçmenlik için ilk, en büyük ve tek ortak arama sitesidir. Şimdiye kadar birçok kişi en sevdikleri ortağı bulabildi ve Match Marry ile dünyanın en iyi ülkelerine göç edebildi.

Evliliğe göre Türkiye’ye göç etmek istiyorsanız, yapmanız gereken tek şey Match Marry’ye katılmak ve en sevdiğiniz partneri bulmak ve içinde hızlı ve kolay bir şekilde yaşamak istediğiniz ülkeye gitmek. Birisinin sizi ortağı olarak seçmesi de çok olası …

Şansını dene

Hadi gidelim

Content Expert

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.