match-marry

Evlilik yoluyla Hollanda’ya göç etmek

Evlilik yoluyla Hollanda’ya göç etmek

Son yıllarda refah düzeyi, istikrarlı bir ekonomi, vb. Olan bir ülkede yaşamak da dahil olmak üzere Hollanda’da yaşamanın birçok faydası nedeniyle, bu ülkeye göç talebi başvuranlar için giderek daha önemli hale gelmiştir. Göç etmenin en iyi yollarından biri Hollandalı biriyle evlenmek ve birçok insan Hollanda’da evlilik yoluyla yaşamaya başlamak istiyor. Hollanda’da 3 ila 5 yıl yaşadıktan sonra Hollanda vatandaşıyla evlenerek Hollanda vatandaşlığı alabilirsiniz.

 

Hollanda’daki evlilik koşulları

  1. Evliliğin tarafları en az 21 yaşında olmalıdır.
  2. Evliliğin tarafları kendi özgür iradeleriyle evlenmelidir.
  3. Evliliğin tarafları Hollanda’da birlikte yaşamayı planlıyorlar.
  4. Evlilik dilekçesinin her iki tarafı da dava sırasında evli olmamalıdır. Taraflar bekar olduklarına dair kanıt sunmalıdır.

 

Hollanda’da evlilik yoluyla oturma izni başvurusu süreci

ilk aşama:

Talep gönderme: Başvuru sahibi başvuru için iki şekilde başvurabilir:

Durum 1: Başvuranın ortağı başvurusunu Hollanda’daki İsveç Göç Kuruluna göndermelidir: Bu durumda, Hollanda’da yaşayan taraf başvuru formunu Hollanda Göç Kuruluna gönderir, doldurur ve teslim eder. (IND) gönderir. Başvuruyu aldıktan sonra Göç Kurulu bir mektup gönderecektir.

Dava 2: Başvuru sahibinin kendi ülkesindeki Hollanda Büyükelçiliği aracılığıyla başvurması gerekir: Bu durumda, başvuran başvurusunu kendi ülkesindeki Hollanda Büyükelçiliği aracılığıyla sunacaktır. Büyükelçilik başvuruyu Hollanda Göçmenlik Servisi’ne (IND) gönderir. Talebi aldıktan sonra Göçmenlik Bürosu bir mektup gönderecektir.

ikinci sahne:

Makbuzun alınması ve başvurunun durumunu kontrol etme: Başvuranın başvurusu Hollandalı göçmen tarafından alındığında, Hollanda’da yaşayan kişinin ortağına bir onay gönderilecektir.

üçüncü seviye:

Başvuru Karar Verme: Genel olarak, Göç Kurulu tarafından yapılan başvuruları inceleme süreci 90 gün sürer. İsveç Göç Ajansı, başvuranın ve eşinin Hollanda’da oturma izni almak için gerekli tüm koşullara sahip olup olmadığını incelemektedir. Başvuru sahibi veya eşinin gerekli şartları yerine getirememesi halinde, ikamet izni başvurusu reddedilecek ve resmi mektupla bildirilecektir. Elbette protesto hakkı saklıdır. Başvuru sahibi veya eşinin gerekli şartları sağlaması halinde, ikamet izni (mvv) verilecektir.

  1. Adım:

Oturma izninin alınması (mvv): Başvuran, ülkesindeki Hollanda Büyükelçiliği aracılığıyla oturma izni alacaktır. Oturma izni aldıktan sonra, kişi 3 ay içinde Hollanda’ya girmelidir.

Adım 5:

Hollanda’ya seyahat: Bir kişi oturma izni aldığında, Hollanda’ya 3 ay içinde girmesi gerekir. Oturma izni pasaport üzerine 2 tarihle damgalanmıştır:

  1. Geçerlilik tarihi: oturma izninin geçerli olduğu tarih.
  2. Son kullanma tarihi: Bu tarihten sonra ikamet izni artık geçerli değildir.

 

 

 

Evlilik yoluyla ikamet edinme

Ülkelerin ikamet ve vatandaşlıklarını elde etmenin en iyi, en ucuz ve en hızlı yolu

 

Match Marry, evlilik ve göçmenlik için ilk, en büyük ve tek ortak arama sitesidir. Şimdiye kadar birçok kişi en sevdikleri ortağı bulabildi ve Match Marry ile dünyanın en iyi ülkelerine göç edebildi.

Evlilik yoluyla Hollanda’ya göç etmek istiyorsanız, yapmanız gereken tek şey Match Marry’ye kaydolmak ve en sevdiğiniz partneri bulmak ve içinde hızlı ve kolay bir şekilde yaşamak istediğiniz ülkeye gitmek. Birisinin sizi ortağı olarak seçmesi de çok olası …

Şansını dene

Hadi gidelim

Content Expert

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.