اگر به دنبال بهترین و آسانترین راه مهاجرت به اتریش و اخذ اقامت این کشور هستید، به شما مهاجرت به اتریش از طریق ازدواج را پیشنهاد می کنیم.
کشور اتریش هم مانند اکثر کشورهای اروپایی در صورت ازدواج یکی از شهروندان خود با اتباع خارجی به همسر شهروند خود اقامت اتریش را اعطا میکند. طبق قانون تابعیت ازدواج در کشور اتریش درصورتیکه زن یا مرد اتریشی جدا از جنسیت فرد با یکی از اتباع خارجی ازدواج کند هیچ محدودیتی در مورد دادن اقامت به زوج یا زوجه ندارد.
کشور اتریش
اتریش، کشوری عمدتا کوهستانی و محصور در خشکی در جنوب مرکزی قاره اروپا است. با وجود عضویت کامل اتریش در اتحادیه اروپا از سال 1995، کشوری بی طرف در اتحادیه اروپا میباشد.
اتریش از شمال با جمهوری چک، از شمال شرقی با اسلواکی، از شرق با مجارستان، از جنوب با اسلوونی، از جنوب غربی با ایتالیا، از غرب با کشور سوئیس همسایه است. این کشور تقریباً از شرق به غرب 360 مایل (580 کیلومتر) امتداد دارد.
قومیت اتریشی اکثریت قریب به اتفاق جمعیت این کشور را تشکیل میدهند. گروههای کوچک اما قابل توجهی از سوئیسیها و آلمانیها نیز در این کشور اقامت دارند.
صربها، بوسنیاییها (مسلمانان بوسنی و هرزگوین که عمدتاً در شهرهای بزرگتر زندگی میکنند)، ترکها (که عمدتاً در وین زندگی میکنند)، مجارستانیها و کرواتها (که عمدتاً در بورگنلند زندگی میکنند) و اسلوونیاییها (که عمدتاً در کرنتن زندگی میکنند) اقلیتهای قومی اصلی را تشکیل میدهند.
اگرچه زبانهای کرواتی، مجارستانی، اسلوونیایی، ترکی و سایر زبانها توسط گروههای اقلیت مختلف صحبت میشود، اما تقریباً همه مردم این کشور به زبان اتریشی صحبت میکنند. حدود هفت میلیون نفر در اتریش به لهجه باواریایی صحبت میکنند.
حدود سه چهارم اتریشیها مسیحی هستند. اکثریت قریب به اتفاق مسیحیان پیرو مذهب کاتولیک رومی میباشند. پروتستانها و مسیحیان ارتدکس گروههای کوچکتری را تشکیل میدهند. اسلام پیروان کوچک اما مهمی دارد که عمدتاً در میان جمعیت بوسنیایی و ترکی هستند.
کشور اتریش از بعد از جنگ جهانی دوم تا پایان قرن بیستم نقش به سزایی در اقتصاد داشته است. در سال 1946 و 1947 پارلمان اتریش قانونی را تصویب کرد که ملی کردن بیش از 70 شرکت در صنایع و خدمات ضروری، از جمله سه بانک تجاری بزرگ، صنایع سنگین مانند نفت و پالایش نفت، زغال سنگ، معدن، آهن و فولاد، محصولات فولادی (مواد ساختاری، ماشین آلات سنگین، تجهیزات راه آهن)، کشتی سازی، ماشین آلات، لوازم الکتریکی و همچنین ناوبری را به دنبال داشت.
سازماندهی بعدی، شمار شرکتهای ملی شده را به 19 تا کاهش داد و حقوق مالکیت، مدیریت و نظارت را به هلدینگ جمهوری اتریش واگذار کرد.
ازدواج در اتریش دارای شرایط و ضوابطی میباشد. برای کسب اطلاعات پیرامون شرایط مهاجرت به اتریش از طریق ازدواج با سایت مچ مری همراه باشید.
شرایط اخذ اقامت اتریش از طریق ازدواج
اگر فردی قصد ازدواج در اتریش را داشته باشد، می تواند پس از ازدواج با شهروند اتریشی و ارائه درخواست و گذشت مدت زمان معین اقامت دائم اتریش را کسب کند و در نهایت دارای تابعیت اتریش شود. ازدواج در اتریش قانونی است و توسط دولت های بین المللی به رسمیت شناخته شده است.
18سال حداقل سن جهت ازدواج می باشد. چنانچه شخص سن کمتری داشته باشد اجازه قیم یا کسی که از فرد مراقبت می کند لازم است. شخصی که در حال حاضر متاهل است، نمی تواند برای بار دوم متاهل شود مگر اینکه ازدواج پیشین خود را لغو کرده و به صورت رسمی جدا شود. اگر وی دارای فرزند باشد باید مدارک احراز هویت فرزند یا فرزندانش را نیز باید تحویل دهد.
باید ثابت شود که ازدواج در اتریش صوری نبوده و طرفین باید مدارکی را برای اثبات ازدواج به سفارت اتریش ارائه دهند. مدارک می تواند شامل سند ازدواج، مدارک مربوط به آشنایی قبلی طرفین (با استفاده از عکس های مشترک و …) باشد. هر کدام از طرفین ازدواج که دارای تابعیت کشور دیگری است، پس از گذشت 6 سال از ازدواج و زندگی، می تواند شهروندی اتریش را کسب کند. زوجین باید حداقل 5 سال از این 6 سال را در یک خانه در اتریش زندگی کرده باشند. اگر در این مدت 6 سال، متقاضی دریافت شهروندی اتریش کمتر از 5 سال در اتریش زندگی کرده باشد، طبق قوانین اتریش، پس از 10 سال اقامت قانونی می تواند تابعیت اتریش را دریافت کند.
از طرفی کسی که می خواهد ازدواج کند از زمان اعلام نامزدی تا روز ازدواج تنها 6 ماه فرصت دارد.
مراحل مهاجرت به اتریش از طریق ازدواج
اولین قدم این است که درخواست تقاضای ازدواج را از طریق اداره کل ثبت ازدواج در اتریش ارائه کنید. اگر هیچ کدام از طرفین ازدواج، شهروند اتریش نباشند باید این کار را در شهر وین انجام دهند، ولی اگر یکی از طرفین ازدواج در اتریش شهروند این کشور باشد، می توانند خارج از شهر وین هم ازدواج را ثبت نمایند. می توانید فرم درخواست ازدواج در اتریش را تا شش ماه قبل از عروسی ثبت کنید و پس از آن مدت 2 تا 6 هفته زمان لازم است تا تاریخ ازدواج مشخص شود. فرم درخواست ازدواج در اتریش باید به طور مشترک توسط طرفین پر شود.
جدیدترین شرایط مهاجرت از طریق ازدواج
مزایای ازدواج در اتریش
- امکان دریافت اقامت دائم و تابعیت اتریش
- امکان سفر به تمام کشورهای عضو شینگن
- قدرت خرید بالا و زندگی در یکی از بهترین کشورهای اروپایی
- امکان دریافت پاسپورت اتریش
نکته: زمانی که شخص با ویزای ازدواج وارد اتریش میشود از تمام مزایای یک شهروند مانند تحصیل رایگان و اجازه کار برخوردار هست.
سیستم تابعیت در اتریش
تابعیت در اتریش بر مبنای سیستم خون است بنابراین شخصی که با تبعه اتریش ازدواج میکند و بعد از مدت معین اقامت وی به تابعیت اتریشی تبدیل میشود و طفل متولدِ از والدین اتریشی بدون توجه به محل تولد وی، طفل اتریشی محسوب میشود. البته صرف تولد طفل در اتریش نمیتواند بهعنوان سندی برای کسب تابعیت این کشور بشمار آید. لذا فرزندی که از والدین اتریشی متولد میشود خود بهعنوان شهروند اتریشی بشمار میرود.
اخذ اقامت از طریق ازدواج بهترین، ارزانترین و سریعترین راه کسب اقامت یا تابعیت کشورها است.
اگر قصد دارید در اتریش ازدواج کنید لازم است که درک کامل الزامات قانونی و شرایط مهاجرت به اتریش از طریق ازدواج را در اولویت قرار دهید.
مدارک لازم و روندی که باید در رابطه با الزامات قانونی ازدواج در اتریش دنبال شود در زیر شرح داده شده است. لطفاً به خاطر داشته باشید که مهاجرت به اتریش از طریق ازدواج که در این مطلب آورده شده است، فقط یک نقطه شروع و راهنما است.
اگرچه دقت و تلاش زیادی برای اطمینان از صحت اطلاعات ارائه شده درباره شرایط مهاجرت به اتریش از طریق ازدواج انجام شده است، اما لطفاً از آن به عنوان مشاوره حقوقی استفاده نکنید.
اکیداً به شما توصیه میکنم برای کسب اطلاعات دقیق تر در مورد شرایط قانونی ازدواج در اتریش با سفارت یا کنسولگری اتریش مشورت کنید.
توجه داشته باشید که مدارک مورد نیاز و روند قانونی ممکن است از ملیت به ملیت دیگر متفاوت باشد.
چه نوع عروسی در اتریش امکان پذیر است؟
اگر میخواهید در اتریش ازدواج کنید، باید با شرایط مهاجرت به اتریش از طریق ازدواج آشنا باشید و به موارد قانونی توجه کنید؛ زیرا تنها ازدواج قانونی در کشور اتریش ازدواج با تشریفات مدنی است.
بنابراین، تنها پس از اتمام مراسم مدنی است که زوجها میتوانند مراسم عروسی خود را برگزار کنند. علاوه بر این، فقط مقامات ثبتکننده رسمی میتوانند مراسمات ازدواج مدنی را اداره و ثبت کنند.
از آنجایی که جامعه اتریش هنوز دارای ریشههای مذهبی قوی است، عروسیهای کلیسا که توسط یک کشیش برگزار میگردد بسیار محبوب هستند.
با این حال، با توجه به محیط طبیعی خیره کنندهای که به طور گسترده در کشور اتریش در دسترس است، عروسی در فضای باز نیز بسیار محبوب است.
شرایط مهاجرت به اتریش از طریق ازدواج به شکل قانونی
اگر برای مراسم ازدواج خود فقط قوانین را در نظر میگیرید، پس شرایط مهاجرت به اتریش از طریق ازدواج یک امر نسبتاً ساده خواهد بود.
زیرا محدودیتهای قانونی زیادی برای زوجهایی که میخواهند در اتریش ازدواج کنند وجود ندارد. با این حال، لازم است که نکات زیر را مدنظر قرار دهید:
الزامات و حقوق پیرامون شرایط مهاجرت به اتریش از طریق ازدواج
زوجهای مهاجری که شرایط مهاجرت به اتریش از طریق ازدواج را دارند و قصد دارند در این کشور ازدواج کنند باید برخی از معیارهای اساسی را رعایت کنند.
البته سن یکی از عوامل و شرایط مهاجرت به اتریش از طریق ازدواج است. برای ازدواج، زن و مرد باید حداقل 18 سال سن داشته باشند.
با این حال، اگر فردی 16 ساله بخواهد ازدواج کند، ممکن است بتواند با رضایت پدر و مادر این کار را انجام دهد. همسر آیندهی شهروندان اتریشی نیز باید حداقل 18 سال سن داشته باشد. این مورد از اولین شرایط مهاجرت به اتریش از طریق ازدواج میباشد.
برای افراد مهاجری که میخواهند در اتریش ازدواج کنند، گذراندن حداقل دوره اقامت الزامی وجود ندارد. شما فقط باید مدارک را صحیح ثبت کنید و مراحل اداری را طی کنید که معمولاً دو تا چهار هفته طول خواهد کشید.
راحت ترین کشور ها برای مهاجرت از طریق ازدواج
برای برگزاری یک عروسی مدنی، باید ابتدا شرایط مهاجرت به اتریش از طریق ازدواج را بدانید سپس به اداره آمار حیاتی محلی یا اداره ثبت درخواست بدهید.
از آنجایی که فقط ازدواجهای قانونی در کشور از این راه انجام میشود، بنابراین باید قبل از هر مراسم مذهبی یک مراسم ازدواج مدنی انجام شود.
خدمات ازدواج به زبان آلمانی است. بنابراین، اگر به اندازه کافی خوب صحبت نمیکنید، به یک مترجم نیاز خواهید داشت.
مدارک لازم برای مهاجرت به اتریش از طریق ازدواج
اگر میخواهید در اتریش ازدواج کنید، ابتدا لازم است که با شرایط مهاجرت به اتریش از طریق ازدواج آشنا شوید. سپس برای اطمینان از قانونی بودن ازدواج خود باید با مدارک و مراحل مختلف دست و پنجه نرم کنید. هر دو طرف باید مدارکی را ارائه دهند. این مدارک در زیر آورده شده است:
- گذرنامهها
- شناسنامه
- گواهینامه رانندگی یا سند مشابهی که نشان دهنده محل سکونت آنها باشد
- فرمهای ثبت اقامت صادر شده توسط مقامات اتریش
هر کسی که قبلا ازدواج کرده است نیز باید گواهی ازدواج را از آن اتحادیه نشان دهد. آنها همچنین باید مدرکی دال بر تمام شدن آن ازدواج مانند گواهی فوت همسر یا مدارک طلاق را ارائه دهند.
این کار یکی از شرایط مهاجرت به اتریش از طریق ازدواج است. اگر هر یک از طرفین دارای فرزند باشند، باید شناسنامه، مدرک ملیت و مدرک اقامت فرزندان را ارائه دهند.
هر مدرکی که به زبان آلمانی نباشد باید به زبان آلمانی ترجمه و تایید شده باشد. علاوه بر این، قبل از عروسی هر دو شریک باید شخصاً به دفتر ثبت احوال مراجعه کنند.
زیرا یکی از شرایط مهاجرت به اتریش از طریق ازدواج این است که سازمان ثبت احوال در کنار مدارک تشکیل شده مصاحبه شفاهی برای تشخیص ازدواج زوجین را انجام خواهد داد.
مستندات مورد نیاز برای ازدواج
ارائه مستندات زیر از مهمترين شرایط مهاجرت به اتریش از طریق ازدواج است:
- باید اصل و کپیهای تایید شده تمام مدارک وجود داشته باشد و توسط مقامات مربوطه به اتریشی ترجمه شده باشند.
- گواهی عدم مانع شما و گواهی آزادی ازدواج که نباید بیش از 6 ماه از صدور آن گذشته باشد.
- تمام مدارک باید حداقل 8 تا 10 هفته قبل از برگزاری عروسی شما به دفتر ثبت در تالار شهر ارسال شود.
هنگام درخواست مجوز ازدواج در اتریش، مدارک زیر برای عروس و داماد مورد نیاز است:
- گواهی عدم مانع و گواهی آزادی ازدواج با مهر آپوستیل
- مدارک اقامت (لایحه مالیات شورا، گواهینامه رانندگی و غیره)
- پاسپورت کامل
- فتوکپی صفحه اول پاسپورت عروس و داماد
- فتوکپی صفحه اول گذرنامه برای دو شاهد شما با ذکر نام، آدرس و شغل آنها.
- گواهی تولد کامل (با نشان دادن نام مادر و پدر)، دارای مهر آپوستیل
- اگر طلاق گرفته اید – حکم مطلق و سند ازدواج قبلی.
- در صورت فوت شوهر – گواهی فوت همسر قبلی و گواهی ازدواج قبلی.
- گواهی نظرسنجی تغییر نام – در صورت وجود.
- گواهی فرزندخواندگی – در صورت وجود.
اگر شرایط مهاجرت به اتریش از طریق ازدواج را دارید و از یک برنامه ریز عروسی کمک گرفتهاید، آنها این کار را از طرف شما ترتیب خواهند داد.
با این حال، اگر از برنامهریز عروسی کمک نگرفتهاید، باید شرایطی را در نظر بگیرید تا مطمئن شوید که مدارک شما بهدرستی ارسال شده و به موقع ارسال شده است.
هزینه ازدواج در کشور اتریش
نوع عروسی شما تعیین میکند که باید چقدر هزینه برای ازدواج در اتریش بپردازید. شما باید یک سری هزینههای مربوط به امور اداری مانند مصاحبه ازدواج (50 یورو) و ارائه گواهینامه خارجی (130 یورو) بپردازید. به طور کلی هزینه ازدواج بین 5.45 تا 54.50 یورو متغیر است.
شرایط مهاجرت به اتریش از طریق ازدواج
شرایط مهاجرت به اتریش از طریق ازدواج را در زیر آوردهایم:
- مراسم ازدواج مدنی تنها نوع مراسم الزام آور و قانونی در اتریش است.
- تشریفات مدنی در استندسمت برگزار میشود و توسط یکی از مقامات استندسمت انجام میگیرد، اما ممکن است در خارج از دفاتر رسمی با هزینه بیشتری برگزار شود.
- برای اخذ ویزای ازدواج کشور اتریش حداقل دورهای برای اقامت وجود ندارد.
- شما ممکن است فقط پس از برگزاری مراسم مدنی، چه در اتریش چه در کشور خود، مراسم مذهبی نیز داشته باشید.
- مراسم ازدواج به زبان آلمانی برگزار میشود و ممکن است به حضور مترجم نیاز داشته باشید.
- شما میتوانید تایم برگزاری مراسم خود را حداکثر از شش ماه قبل رزرو کنید.
- ازدواجهای همجنس در ژانویه 2019 قانونی شد.
شرایط مهاجرت به آلمان از طریق ازدواج
قانونی بودن ازدواجهای اتریش
ازدواجهایی که در اتریش انجام میشود در سطح بینالمللی به رسمیت شناخته میشود و از نظر قانونی نیز الزام آور است. بعد از ازدواج برای شما یک گواهی عروسی بینالمللی صادر میشود که در کشور شما معتبر خواهد بود، اما اگر بیش از یک نسخه میخواهید، باید از قبل آن را درخواست کنید.
شرایط اخذ اقامت از طریق ازدواج با شهروند اتریشی چیست؟
حداقل مدت اقامت و شرایط خاصی برای ازدواج در اتریش وجود ندارد.
زمان درخواست برای ازدواج در اتریش:
حداکثر تا شش ماه قبل از تاریخ عروسی میتوانید درخواست ازدواج خود را ثبت کنید. پس از ثبت درخواست ازدواج، ممکن است یک دوره انتظار دو تا شش هفتهای تا زمانی که تاریخ ازدواج مورد تایید قرار گیرد به شما اطلاع داده شود، وجود داشته باشد.
اگر هر یک از شما شهروند اتریش هستید یا در اتریش اقامت دارید (صرف نظر از تابعیت)، درخواست ازدواج شما باید در استندسمت مربوط به اقامت شما ثبت شود.
اگر هیچ یک از شما اتریشی نیستید یا در اتریش اقامت ندارید، شما باید درخواست ازدواج خود را در دفتر اصلی ثبت احوال در وین ثبت کنید.
هنگام تشکیل پرونده برای مجوز ازدواج، باید هر دو نفر (خانم و آقا) شخصاً حضور داشته باشند.
اگر هیچ یک از شما ساکن اتریش نباشید، در برخی شرایط سردفتر از شرط حضور هر دو نفر چشم پوشی خواهد کرد، با این حال توصیه میشود قبل از ادامه برنامههای خود برای ترتیب دادن عروسی در اتریش، با درخواست شما موافقت شده باشد.
اگر برای عدم حضور شما اجازه داده شده است، توصیه میکنم از خدمات یک برنامهریز عروسی یا یک متخصص حقوقی استفاده کنید تا از طرف شما درخواست ازدواج را ثبت کند.
هنگام ثبت درخواست ازدواج در ثبت احوال به موارد زیر نیاز دارد:
- اثبات قانونی بودن ازدواج
- عدم هر گونه مانع احتمالی برای ازدواج
- اثبات این موارد بر اساس اظهارات شما و گواهیها و مدارک ارائه شده، صورت میگیرد.
لطفاً توجه داشته باشید که هنگام ثبت درخواست ازدواج، نامهای خانوادگی ای را که بعد از ازدواج استفاده خواهید کرد، باید به اداره ثبت احوال اطلاع دهید.
در پایان باید گفت اگر مایل به ازدواج در اتریش هستید، مهم است بدانید که فقط تشریفات مدنی در این کشور الزام آور و قانونی هستند.
با این حال، ممکن است بخواهید یک مراسم مذهبی نیز داشته باشید. بنابراین قبل از برگزاری مراسم ازدواج باید شرایط مهاجرت به اتریش از طریق ازدواج را بدانید.
ازدواج در اتریش از نظر قانونی الزام آور است و توسط دولت های بین المللی به رسمیت شناخته میشود. هیچ شرایط اقامتی برای عروسیهای اتریش وجود ندارد، بنابراین ازدواج میتواند به محض تکمیل و تایید تمام مدارک انجام شود.
مراسم عروسی مدنی به زبان آلمانی برگزار خواهد شد، بنابراین ممکن است نیاز به مترجم باشد. ثبت ازدواج توسط اداره آمار حیاتی انجام میگیرد.
مچ مری اولین، بزرگترین و تنها سایت جستجوی پارتنر برای ازدواج و مهاجرت است. تاکنون افراد زیادی از طریق Match Marry موفق به یافتن پارتنر مورد علاقه خود و مهاجرت به بهترین کشورهای دنیا شده اند.
اگر شما تمایل به مهاجرت به اتریش از طریق ازدواج دارید، کافی است در Match Marry عضو شوید و پارتنر مورد علاقه خود را پبدا کنید و به آسانی و سریع به کشوری که دوست دارید در آن زندگی کنید مهاجرت کنید. همچنین بسیار ممکن است یک نفر شما را به عنوان پارتنر خود انتخاب کند…
شانس خود را امتحان کن
Let’s go