match-marry

مهاجرت از طریق ازدواج به آلمان 2022

یکی از ساده ترین راه‌ها برای مهاجرت به آلمان گرفتن ویزا از طریق ازدواج است. مهاجرت از طریق ازدواج به آلمان شرایط و قوانینی دارد که ما در این مقاله به بررسی آن خواهیم پرداخت.

شرایط مهاجرت از طریق ازدواج به آلمان چیست؟ آیا می‌توان فرزندان ازدواج قبلی خود را نیز با خود به آلمان برد؟ ازدواج و خانواده در آلمان اهمیت ویژه‌ای دارند. به همین دلیل است که بسیاری از افراد به دنبال آگاهی از شرایط مهاجرت به آلمان از طریق ازدواج هستند.

با این وجود، آوردن خانواده خود به آلمان برای اتباع کشورهای ثالث چندان ساده نیست.

اینکه آیا بتوانید خانواده خود را به آلمان بیاورید در درجه اول به وضعیت اقامت شما بستگی دارد. علاوه بر این، شما باید بسیاری از الزامات دیگر را نیز انجام دهید.

در آلمان برای زندگی با شریک زندگی و بچه دار شدن نیازی به ازدواج رسمی ندارید. اما، بسیاری هنوز ازدواج را انتخاب می‌کنند.

در این مطلب می‌توانید همه چیز را درباره شرایط مهاجرت به آلمان از طریق ازدواج پیدا کنید.

کشور آلمان یکی از صنعتی‌ترین و پیشرفته‌ترین کشورهای قاره اروپا می باشد.  مردم این کشور دارای فرهنگی غنی هستند.  نرخ پایین بیکاری، کم‌هزینه یا رایگان‌بودن  تحصیلات تکمیلی در این کشور سبب شده است تا افراد زیادی به آلمان مهاجرت کنند.

نرخ  رشد جمعیت در کشور آلمان منفی است و جمعیت این کشور به سوی پیری می‌رود. در سالهای اخیر آلمان پذیرای مهاجرین و پناهجویان بسیاری بوده است.

معرفی کشور آلمان:

کشور آلمان یکی از مهمترین کشورهای عضو اتحادیه اروپا می‌باشد. این کشور با کشورهای سوئیس، هلند، اتریش، فرانسه، لهستان، دانمارک و غیره دارای مرز مشترک می‌باشد.

شهر برلین پایتخت کشور آلمان است. این کشور از شمال با دریای شمال و دانمارک، از سمت جنوب با اتریش و سوئیس، از سمت شرق با کشور لهستان و از سمت غرب با کشورهای  فرانسه، هلند و بلژیک مرز مشترک دارد.

مساحت کشور آلمان حدود 357386  کیلومتر مربع  و جمعیت آن تقریباً 83/7  میلیون نفر میباشد. زبان رسمی کشور آلمان، زبان آلمانی است و حکومت در این کشور از نوع فدرالیسم  جمهوری پارلمانی می باشد.

واحد پول کشور آلمان یورو است. در حال حاضر حدود ۴۰ میلیون نفر از جمعیت آلمان مشغول به کار هستند که تقریباً ۴۶ درصد از آن‌ها را زنان و ۵۳ درصد را مردان تشکیل می‌دهند.

نرخ بیکاری در کشور آلمان حدود ۵ تا ۶ درصد است. کشور آلمان یکی از کشورهای قانونگذار در اتحادیه اروپا می‌باشد که مدافع سیاسی و اقتصادی تمام اتحادیه‌ی اروپا نیز هست.

این کشور یکی از ارکان اقتصاد قاره اروپا است. صنعت خودروسازی یک بخش‌ مهم در اقتصاد کشور آلمان می‌باشد. کشور آلمان به دلیل روابط دیپلماتیک، قدرت نظامی، قدرت اقتصادی، دارا بودن شرایط آموزشی مناسب و پذیرش مهاجر یکی از کشورهای مهم در قاره اروپا و نیز جهان است.

حدود 12 درصد جمعیت کشور آلمان را مهاجرین تشکیل می‌دهند.  هامبورگ یکی از مهاجرپذیرترین ایالت‌های کشور آلمان می‌باشد.

برای جبران نرخ پایین باروری، افزایش ازدواج و مهاجرپذیری در اولویت است. شرایط مهاجرت به آلمان از طریق ازدواج نیز مانند بسیاری از کشورهای دیگر می‌باشد.

روش‌های مختلفی برای مهاجرت به کشور آلمان وجود دارد. از ساده‌ترین روش‌های مهاجرت به کشور آلمان می‌توان دریافت تابعیت از طریق تولد فرزند و نیز دریافت اقامت و تابعیت با مهاجرت از طریق ازدواج به آلمان اشاره کرد.

ما در ادامه‌ی مطلب به توضیح هر یک از این موارد خواهیم پرداخت.

مهاجرت از طریق ازدواج به آلمان - معرفی آلمان

 

ازدواج در کشور آلمان چه شرایطی دارد؟

شرایط مهاجرت به آلمان از طریق ازدواج چیست؟ ازدواج به عنوان یک قرارداد قانونی بین زن و مرد در نظر گرفته می‌شود. ازدواج به طور سنتی از ابتدا در قانون اساسی کشورها حمایت شده است.

هر کسی که در آلمان ازدواج می‌کند باید ابتدا به صورت فیزیکی در یک مراسم مدنی در حاضر شود. در مراسم مدنی نیازی به حضور شاهد نیست.

هزینه عروسی و بررسی مدارک لازم می‌تواند از 65 یورو تا 200 یورو متغیر باشد و مراسم معمولاً به زبان آلمانی برگزار می‌شود. بنابراین ممکن است (توصیه و در شرایط خاص اجبار) به وجود مترجم نیاز باشد. این موضوع به ویژه در صورتی اهمیت دارد که هر دو نفر و شاهدان به آلمانی روان صحبت نکنند یا اینکه خارجی باشند.

زوج‌هایی که قصد ازدواج در آلمان را دارند باید در اسرع وقت تشریفات قانونی را آغاز کنند. معمولاً اقدامات مربوط به ازدواج در زمان بسیار کمی انجام می‌شود، اما بعضی از مسائل قانونی به ویژه ازدواج‌های قبلی، ممکن است دردسر ایجاد کند.

اولین جایی که باید هنگام اقدام به ازدواج بررسی کنید سفارت یا کنسولگری و سپس دفتر قاضی محلی است. شما باید با مراجعه به این مکان‌ها اطلاع پیدا کنید که برای ازدواج به چه مدارکی نیاز است.

این شرایط و مدارک ممکن است از منطقه‌ای به منطقه دیگر متفاوت باشد و ممکن است بسته به ملیت، وضعیت تاهل قبلی و سایر شرایط یک یا هر دو شریک، قوانین و مقررات اضافی وجود داشته باشد.

اخذ اقامت با مهاجرت از طریق ازدواج به آلمان:

مهاجرت از طریق ازدواج به آلمان یکی از ساده‌ترین روشهای دریافت اقامت و تابعیت در آلمان می‌باشد. این روش نیز مانند سایر روش‌های مهاجرت به آلمان  قوانین و چارچوب‌های خاصی دارد. ما در این مقاله  به تمام سوالات شما درباره‌ی مهاجرت از طریق ازدواج به آلمان پاسخ خواهیم داد.

 

 مهاجرت از طریق ازدواج به آلمان چه مزایا و معایبی دارد؟

از جمله مزایای دریافت اقامت با مهاجرت از طریق ازدواج به آلمان می‌توان هزینه پایین زندگی، امکان اشتغال تمام وقت، حقوق شهروندی مساوی با ساکنان آلمان و قاره اروپا، امکان دریافت تابعیت پس از گذشت مدت زمان مشخص و غیره اشاره کرد. معایب اخذ اقامت از طریق ازدواج در آلمان نیز شامل الزام سکونت ۱۸ ماه اول ازدواج در کشور آلمان، اشتغال همسر آلمانی با درآمد بالا،  نیاز به مدرک زبان آلمانی با سطح A1 می‌شود.

شرایط مهاجرت از طریق ازدواج

به دلیل پیچیده و زمان‌بر بودن دریافت اقامت به شیوه مهاجرت از طریق ازدواج به آلمان بهتر است اگر دارای شرایط کافی برای مهاجرت تحصیلی  یا کاری هستید از آن طریق اقدام کنید.

از دیگر معایب اخذ تابعیت این کشور می‌توان به این مورد اشاره کرد که آلمان از کشورهایی است که دو تابعيتی را نمی‌پذیرد.

به بیان ساده‌تر شخصی که اقدام به اخذ اقامت به شیوه‌ی مهاجرت از طریق ازدواج به آلمان کرده است اگر بخواهد تابعیت کشور آلمان را بگیرد، لازم است که تابعیت کشور وطن خود را باطل کند.

 

 اخذ اقامت به شیوه مهاجرت از طریق ازدواج به آلمان  چه شرایطی دارد؟

قبل از هر چیز لازم است بدانید که اگر تمایل دارید از طریق ازدواج با یک فرد آلمانی، اقامت بگیرید در ابتدا باید ثابت شود که همسر آلمانی شما می‌تواند مخارج زندگی دو نفر را در کشور آلمان تامین کند. در این صورت به شخص مهاجر پس از ازدواج اقامت موقت داده می‌شود.

توجه داشته باشید که تابعیت یک رابطه سیاسی اقتصادی بین یک شخص و یک کشور است و اقامت یک رابطه  حقوقی است که یک شخص را به یک کشور مرتبط می‌کند.

بنابراین اقامت با تابعیت متفاوت است. شخصی که در کشوری اقامت دارد حقوقی مانند حق رای و دخالت در امور کشوری  را ندارد درصورتی که اگر شخص تابعیت آن کشور را داشته باشد، تمام این حقوق را خواهد داشت.

اگرچه روش‌های مختلفی برای اخذ اقامت در کشورهایی مانند آلمان وجود دارد اما هنوز هم محبوب‌ترین روش برای اخذ اقامت شیوه‌ی مهاجرت از طریق ازدواج به آلمان می‌باشد.

 

 مهمترین شرایط مهاجرت به آلمان از طریق ازدواج

 قوانین ازدواج در کشور آلمان:

اگرچه در کشور ایران ازدواج با زن ایرانی سبب اخذ اقامت و تابعیت ایران نمی‌شود و در نهایت ازدواج با یک مرد ایرانی اخذ اقامت و تابعیت را امکان‌پذیر می‌کند.

اما در کشور آلمان ازدواج چه با زن و چه با مرد آلمانی سبب کسب تابعیت و اقامت کشور آلمان می‌شود که امکان  کار و تحصیل را نیز با هزینه پایین و گاهی بدون هزینه برای مهاجرین فراهم می‌آورد.

مناسب‌ترین سن برای ازدواج در کشور آلمان ۱۸ سالگی است اما افراد در سن 16 تا 18 سالگی نیز می‌توانند با کسب رضایت والدین ازدواج کنند.

یکی از شرایط ازدواج در کشور آلمان این است که اشخاص موظف هستند مدارکی مبنی بر نداشتن همسر ارائه کنند. این مدارک می‌تواند شامل حکم طلاق، گواهی فوت همسر و غیره باشد.

ازدواج آلمانی با یک شخص غیر آلمانی در ابتدا از طریق ویزای توریستی امکان‌پذیر می‌شود. این ویزا حدود ۳ تا ۶ ماه اعتبار دارد. برای اخذ اقامت از طریق ازدواج  به مدارکی نیاز است که در ادامه به آن خواهیم پرداخت.

اخذ تابعیت کشور آلمان نیز با مهاجرت از طریق ازدواج به آلمان در صورتی فراهم می‌شود که فرد مهاجر و همسر آلمانی او حداقل سه سال بعد از ازدواج در کشور آلمان ساکن باشند.

 قوانین مهاجرت از طریق ازدواج به آلمان

 

مراسم ازدواج مدنی/مذهبی/سنتی در کشور آلمان

شرایط مهاجرت به آلمان از طریق ازدواج چیست؟ آداب و رسوم ازدواج در این کشور چگونه است؟

اتاق‌های عروسی معمولاً زیبا، مخصوص مراسم عروسی هستند و در یکی از ساختمان‌های زیباتر جامعه قرار دارند.

اگر قرار است عروسی سنتی برگزار شود، باید بعد از مراسم مدنی اقدام به برگزاری مراسم سنتی کرد. آلمان کلیساها، کاخ‌ها و قلعه‌های باشکوه زیادی دارد که خدمات عروسی را ارائه می‌دهند. در اکثر شهرهای بزرگ مراکزی وجود دارند که لباس‌های لازم برای عروسی را نیز اجاره می‌دهند.

 

ازدواج همجنسگرایان در آلمان:

از سال ۲۰۰۱ ازدواج همجنسگرایان در کشور آلمان به رسمیت شناخته شد. در سال ۲۰۱۷ ازدواج همجنسان با تمام منافع و کاملاً قانونی به قانون اساسی این کشور پیوست و دولت آلمان از این ازدواج حمایت کرد.

این زوج‌ها می‌توانند به طور رسمی و قانونی در کشور آلمان ازدواج کنند و از تمامی امکانات و خدمات دولتی بهره‌مند شوند.

 

مدارک لازم برای اخذ اقامت آلمان:

مدارک لازم برای اخذ اقامت با مهاجرت از طریق ازدواج به آلمان شامل ارائه گذرنامه معتبر، ارائه مجوز ورود به کشور آلمان، ارائه آدرس محل سکونت و اعلام قصد ازدواج به دفاتر اسناد رسمی آلمان و غیره می‌باشند.

 

 برای اخذ ویزا از طریق ازدواج به آلمان چه مدارکی لازم است؟

برای اخذ ویزا با مهاجرت از طریق ازدواج به آلمان، نیازمند مدارک زیر خواهید بود:

  •  مدرک زبان آلمانی سطح A1
  •  ارائه نامه‌های مبنی بر عدم استفاده از امکانات مالی دولت آلمان
  • اثبات داشتن درآمد لازم برای تامین هزینه زندگی
  • مدارک شغلی همسر آلمانی برای تامین هزینه زندگی مشترک
  •  مدارک ازدواج رسمی
  • گواهی عدم سوءپیشینه
  • گواهی مجردبودن (فوت همسر یا طلاق)
  • پاسپورت
  • مدارک تولد
  • پرداخت هزینه‌های مربوطه

توجه داشته باشید که تمام مدارک لازم است که به زبان آلمانی ترجمه شوند.

 

 نکاتی مهم پیرامون ویزای ازدواج در آلمان:

برای دریافت ویزای مهاجرت از طریق ازدواج به آلمان باید نکات زیر را مد نظر قرار دهید:

  •  هر نوع مدارکی مبنی بر ازدواج رسمی حتی به صورت غیابی برای اخذ ویزا و اقامت در آلمان مورد قبول است.
  • مدارک رسمی ازدواج با تبعه‌ی آلمانی در هر کشوری مورد قبول است.
  •  ویزای ازدواج به صورت یک ساله صادر می‌شود و قابل تمدید می‌باشد.
  •  بعد از یکسال از گذشت ویزای ازدواج در آلمان در صورت پابرجا بودن ازدواج این ویزا قابل تمدید است.
  • شخصی که قصد ازدواج با تبعه‌ی آلمان را دارد میتواند برای انجام امور مربوط به جشن ازدواج در آلمان، ویزای توریستی 3 تا 6 ماهه دریافت کند.
  • در قوانین کشور آلمان جنسیت همسر چه مرد و چه زن باشد برای اخذ ویزا و اقامت تفاوتی ندارد.

توجه داشته باشید که به دلیل بررسی دقیق مدارک و شرایط برای صدور ویزا و اقامت ازدواج در آلمان، لازم است که از ازدواج صوری پرهیز شود.

مراحل بررسی دقیق و تایید مدارک ممکن است مدتی به طول انجامد.

 نکته مهم: پروسه ویزا و مهاجرت از طریق ازدواج به آلمان بعد از ارائه مدارک حدود شش ماه طول خواهد کشید تا ویزا برای مهاجری که با فرد آلمانی ازدواج کرده است صادر شود.

مشاوره جهت مهاجرت از طریق ازدواج

 نکات مهم مهاجرت از طریق ازدواج به آلمان

شرایط لازم برای ازدواج آلمانی‌ها

  • یکی از مهم‌ترین شرایط مهاجرت به آلمان از طریق ازدواج رسیدن به سن مناسب ازدواج است.
  • دومین مورد از شرایط مهاجرت به آلمان از طریق ازدواج مجرد بودن و نداشتن همسر است.
  • یکی دیگر از شرایط مهاجرت به آلمان از طریق ازدواج نداشتن خویشاوندی نزدیک با همسر می‌باشد.
  • چهارمین مورد از شرایط مهاجرت به آلمان، تسلط به زبان آلمانی است.

یک فرد مهاجر، علاوه بر رعایت شرایط مهاجرت به آلمان از طریق ازدواج که در بالا آمده است، باید گواهی امکان ازدواج را نیز ارائه دهد. این سند عدم وجود موانع برای عروسی تحت قوانین کشورهای دیگر را تأیید می‌کند.

هنگام ازدواج در آلمان، بررسی می‌شود که گواهی امکان ازدواج حداکثر شش ماه پیش صادر شده باشد. قبل از ثبت ازدواج رسمی لازم است مدتی در آلمان سکونت داشته باشید.

 مهمترین شرایط مهاجرت به آلمان از طریق ازدواج

 

یکی دیگر از شرایط مهاجرت به آلمان از طریق ازدواج، سکونت پیش از ازدواج در این کشور است. طبق قوانین کشور آلمان، ثبت ازدواج با فرد خارجی که با ویزای شینگن به آلمان آمده است، مجاز نیست.

شما می‌توانید دفتر ازدواج را امضا کنید، اما برای دریافت اقامت باید به کشور مبدا خود برگردید و از آنجا برای ویزای الحاق به خانواده درخواست دهید.

درخواست ویزای ازدواج که از طریق سفارت صادر می‌شود دارای 3 ماه اعتبار است. این ویزا از طریق اداره مهاجرت و اتباع خارجی در آلمان برای 3 ماه دیگر نیز قابل تمدید است.

شرایط مهاجرت به آلمان از طریق ازدواج و صدور ویزای ایجاد خانواده در سایت سفارت آلمان منتشر شده است.

برای زوج‌هایی که فرزند مشترک دارند، دانستن شرایط مهاجرت به آلمان از طریق ازدواج با داشتن ویزای الحاق فرزند نیز ضروری است.

ازدواج آلمانی‌ها با افراد خارجی یا مهاجر چگونه است؟

اگر یک یا هر دو شریک خارجی باشند چگونه می‌توانند ازدواج کنند؟ شرایط مهاجرت به آلمان از طریق ازدواج چیست؟

اگر یکی از افراد مهاجر باشد، ممکن است اسناد مربوطه به یک دادگاه منطقه‌ای بالاتر ارسال شود تا وضعیت حقوقی آن شخص بررسی شود.

اگرچه این مانعی برای ازدواج نیست، کسانی که قصد دارند روزی به وطن خود بازگردند، ممکن است بخواهند وضعیت قانونی شریک زندگی خود را در نظر بگیرند.

ممکن است برخی عوامل مانند ملیت، سابقه کیفری یا شرایط پزشکی وجود داشته باشد که به ضرر شریک زندگی شما تمام شود.

سفارت یا کنسولگری شما می‌تواند در مورد تمام تشریفات مهاجرت به شما مشاوره دهد. همچنین نیاز است که بررسی کنید آیا ازدواج در کشور آلمان در کشور مبدأ شما به رسمیت شناخته می‌شود یا خیر؟

اخذ تابعیت با مهاجرت از طریق ازدواج به آلمان  چگونه است؟

لازم است فرد مهاجر بعد از ازدواج با شخص آلمانی، تمامی مدارک لازم برای اخذ اقامت را به سفارت آلمان در کشور خود تحویل دهد و تقاضای ویزای ازدواج نماید.

بعد از صدور ویزا فرد مهاجر به کشور آلمان رفته در زندگی مشترک خود را آغاز می‌کند. توجه داشته باشید که همزمان با اخذ ویزا نیاز است که فرد مهاجر برای تابعیت در کشور آلمان نیز درخواست دهد.

دریافت تابعیت برای مهاجرین بعد از گذشت سه سال اقامت در کشور آلمان در صورت پابرجا بودن ازدواج آنها امکان‌پذیر خواهد بود.

برای دریافت تابعیت کشور آلمان نیز باید مراحلی طی شود که پس از طی این پروسه به فردی که به واسطه ازدواج با شخص آلمانی در این کشور اقامت دارد‌، تابعیت داده خواهد شد.

 

الزامات و مدارک مورد نیاز برای ازدواج در کشور آلمان

مدارک و شرایط مهاجرت به آلمان از طریق ازدواج چیست؟ به احتمال زیاد هر دو شریک به مدارک زیر نیاز خواهند داشت:

  • پاسپورت معتبر
  • شناسنامه رسمی
  • مدرک حداقل 21 روز اقامت مداوم در آلمان
  • اثبات مجرد بودن
  • گواهی تولد فرزندان مشترکی که زوج ممکن است با هم داشته باشند (در صورت وجود)
  • درخواست و پرسشنامه مورد نیاز از Standesam

علاوه بر آن ممکن است نیاز باشد یک یا هر دو شریک بسته به شرایط خاص خود و الزامات دفتر قاضی محلی، موارد زیر را ارائه دهند:

  • گواهی عدم مانع برای ازدواج
  • گواهی ازدواج
  • یک صورت مالی

افرادی که قبلاً ازدواج کرده‌اند باید گواهی فوت برای همسر سابق یا مدرکی ارائه دهند که نشان دهد ازدواج قبلی آنها با طلاق برای همیشه پایان یافته است.

ممکن است به ترجمه‌های تایید شده از اسناد غیر آلمانی نیز نیاز باشد و تاریخ صدور بسیاری از این اسناد نباید بیشتر از شش ماه باشد.

 مهمترین مدارک مهاجرت به آلمان از طریق ازدواج

 

مدارکی که برای درخواست تابعیت مهاجرت از طریق ازدواج به آلمان نیاز خواهید داشت:

  • پاسپورت و شناسنامه فرد مهاجر همراه با کپی آنها.
  • عکس واضح از پاسپورت.
  • گواهی و مدارک مربوط به تولد.
  • مدارک ازدواج رسمی در کشور آلمان.
  • اثبات ملیت همسر آلمانی فرد مهاجر.
  • اثبات پرداخت مالیات (حداقل مدت پرداخت مالیات 3 ماه است).
  • گواهی مدرک زبان.
  • پذیرفته شدن در آزمون شهروندی کشور آلمان.
  • اعلام وفاداری به قانون آلمان و هم‌سو بودن با قانون کشور آلمان.

مدارک لازم جهت مهاجرت از طریق ازدواج به آلمان

 

 دریافت اقامت آلمان از طریق تولد فرزند:

دریافت اقامت کشورها از طریق تولد فرزند به دو صورت خون و خاک انجام می‌گیرد.

دریافت تابعیت به شیوه سیستم خون به این صورت است که فرزند تازه متولد شده تابعیت کشوری را دریافت می‌کند که پدر و مادرش تابعیت آن را دارند و سیستم خاک به این صورت است که فرزند متولد شده تابعیت کشوری را دریافت می‌کند که در آن متولد شده است.

کشور آلمان  حامی تابعیت خون است. به این معنا که فرزندانی که در کشور آلمان متولد می‌شوند، تابعیت کشور پدر و مادر خود را دریافت می‌کنند.

اگر پدر و مادر فرزند تازه متولد شده در آلمان، حداقل به مدت سه سال در آن کشور سکونت داشته باشند و تابعیت آن کشور را دارا باشند، به فرزند آنها نیز تابعیت کشور آلمان داده می‌شود.

علاوه بر اینها اگر پدر و مادر این کودک تابعیت هیچ کشوری را نداشته باشند و فرزند آنها در آلمان متولد شود برای پیشگیری از تولد نوزادان بی‌تابعیت، به نوزاد تازه متولد شده تابعیت کشور آلمان داده می‌شود.

اگر پدر و مادر نوزاد تازه متولد شده تابعیت کشور آلمان را نداشته باشند و فرزند آنها در کشور آلمان متولد شود به نوزاد تازه متولد شده تابعیت کشوری داده می‌شود که پدر و مادر او تابعيت آن کشور را دارند.

آیا می‌توان با مهاجرت به آلمان از طریق ازدواج برای فرزندان حاصل از ازدواج قبلی خود نیز ویزا گرفت؟

همراه داشتن فرزندان زیر 16 سال در صورت داشتن فضای زندگی و درآمد والدین برای مهاجرت به آلمان از طریق ازدواج منعی ندارد. اگر همسری که تبعه آلمان فدرال است برای فرزندان همسر مهاجر خود ضمانت مالی رسمی صادر کند و مسکن مناسب تهیه کند، مهاجرت آنها منعی نخواهد داشت.

یک شهروند آلمانی مجبور نیست کودکانی را که به فرزندخواندگی می‌پذیرد، تحت قیومیت خود قرار دهد یا اقدامات دیگری در راستای مهاجرت آنها انجام دهد.

کودکان بالای 16 سال اگر به زبان آلمانی تسلط داشته باشند می‌توانند ویزا دریافت کنند. در اصل، اگر زبان آلمانی پسران و دختران فرد مهاجر حداقل پایه باشد، شانس گرفتن ویزا برای آنها بسیار زیاد است.

 

تغییر نام خانوادگی پس از ازدواج در کشور آلمان چگونه می‌باشد؟

در هنگام صدور گواهی ازدواج، همسران مجاز به تغییر نام خانوادگی خود هستند. این کار هم بر اساس قوانین آلمان و هم بر اساس قوانین کشوری است که فرد مهاجر از آنجا آمده است.

زن می‌تواند نام خانوادگی شوهرش را بگیرد، یا با نام خانوادگی خودش بماند یا اینکه نام خانوادگی همسر را از طریق خط تیره به نام خانوادگی خود اضافه کند.

هنگام تغییر نام خانوادگی، فرد خارجی باید پاسپورت داخلی و خارجی خود را تغییر داده و ویزا را مجدداً اخذ کند. این کار بدون خروج از آلمان و از طریق کنسولگری و اداره مهاجران انجام می‌پذیرد.

اگر اعضای خانواده‌ی آلمانی نام‌های خانوادگی متفاوتی داشته باشند، مشکل خاصی پیش نخواهد آمد.

 

 مهاجرت به آلمان از طریق ازدواج - شرایط جدید

 

شرایط مهاجرت به آلمان از طریق ازدواج و راه‌اندازی کسب‌وکار با ویزای ازدواج آلمان چگونه است؟

به طور پیش فرض، بلافاصله پس از ازدواج به یک مهاجر حق نامحدودی برای کار در کشور آلمان اعطا می‌شود.

اما محدودیت‌هایی برای برخی از تخصص‌ها وجود دارد که خود آلمانی‌ها نیز مشمول این محدودیت‌ها هستند. به عنوان مثال، برای کار به عنوان پزشک، به مدرک پزشکی تایید شده در آلمان نیاز دارید. هیچ محدودیت خاصی در زمینه‌ی کار برای همسران مهاجر وجود ندارد.

شرایط مهاجرت به آلمان از طریق ازدواج و اقدام به کارآفرینی چیست؟ هیچ منعی برای انجام کارآفرینی برای مهاجران وجود ندارد.

اما اگر قصد داشته باشید بلافاصله پس از ازدواج به تجارت بپردازید، بهتر است به مسئولان مربوطه که اولین ویزای اقامت طولانی مدت را صادر می‌کنند، اطلاع دهید.

در غیر این صورت ممکن است فراموش کنند یا لازم ندانند که اقدامات مربوطه را برای ویزا شما انجام دهند. بنابراین قبل از شروع یک شرکت، مهاجر باید برای مجوزهای لازم جداگانه اقدام کند.

 

 

در پایان باید گفت  کشور آلمان یک کشور بسیار پیشرفته و صنعتی است. این کشور هرساله پذیرای مهاجران زیادی می‌باشد. روش‌های مختلفی برای دریافت اقامت و تابعیت کشور آلمان وجود دارد.

اخذ اقامت و تابعیت با مهاجرت از طریق ازدواج به آلمان یکی از ساده‌ترین روش‌ها است. پروسه بررسی مدارک برای صدور ویزا حدود ۶ ماه به طول می‌انجامد.

شما در این زمان می‌توانید با ویزای توریستی در کشور آلمان ساکن شده و مقدمات جشن ازدواج خود را فراهم کنید. مهاجرین با دریافت اقامت کشور آلمان نیز می‌توانند به سادگی به اشتغال و ادامه تحصیل در این کشور مشغول شوند.

در مدتی که افراد موفق به دریافت اقامت کشور آلمان شده‌اند اما هنوز تابعیت آن کشور را ندارند از حق رای و سایر حقوق شهروندی در این کشور برخوردار نخواهند بود.

در صورتی که بعد از اخذ اقامت آلمان ازدواج همچنان پابرجا باشد بعد از گذشت سه سال سکونت در کشور آلمان می‌توان برای اخذ تابعیت درخواست کرد. افراد با دریافت تابعیت آلمان از تمام حقوق شهروندی درست مانند تمامی شهروندان آلمان، برخوردار خواهند شد.

یکی از شرایط مهاجرت به آلمان از طریق ازدواج داشتن گواهی منع ازدواج است. این گواهی نشان می‌دهد که برای ازدواج شما در کشور آلمان ممنوعیتی وجود ندارد.

داشتن سن قانونی، داشتن تمکن مالی، تسلط به زبان آلمانی و نداشتن همسر از مهم‌ترين شرایط مهاجرت به آلمان از طریق ازدواج است. در صورت داشتن ازدواج قبلی نیاز است که مدارک مربوط به طلاق یا فوت همسر را به اداره مربوطه ارائه دهید.

از اینکه تا پایان این مطلب همراه مچ مری بودید سپاسگزاریم.

مطالعه ی مطلب های مرتبط با جست و جوی شما پیشنهاد می شود:

Content Expert

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.